Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Høj faglighed og masser af oplevelser!

REJSER OG TURE

Så tager vi afsted: Vi starter skoleåret med en CAMP, hvor alle elever skal deltage i spændende aktiviteter. Turen bliver holdt i Danmark, og vi skal have det sjovt og hyggeligt.

Turens formål er at "ryste" jer sammen, så vi kommer til at kende hinanden, men samtidig får du nogle spændende udfordringer sammen med dine nye kammerater og lærere.

Turen er en del af undervisningen og er derfor obligatorisk for alle elever. Dermed er turen også gratis.

Nøjagtigt tidspunkt for CAMP`en oplyses ved din optagelsessamtale.

SPÆNDENDE REJSER OG OPLEVELSER GENNEM SKOLEÅRET

Vi tager også på studietur:  Alle studieretninger tager på rejse - oftest til udlandet eller København. Det bliver en oplevelse, og du vil få mange hyggelige timer med dine kammerater, samtidig med at I lærer noget om bestemmelsesstedet. Eller får afprøvet dig selv, hvis du deltager på en aktiv tur. I planlægger sammen turen og oplevelserne, I vil vælge at opsøge.

Vi er også på mindre ture - i forbindelse med vores undervisning og linjefag:

Her kan vi arrangere ture f.eks. rundt i Århus By, fodboldturneringer rundt i landet, Kunst/Design tur, dykkerture og meget mere.

Events, udstillinger og gæstelærere:

Teaterkoncerten er en fast tradition, hvor alle interesserede elever kan deltage. Vi inviterer 8. og 9. klasser fra Aarhus Kommunes skoler, så de kan se forestillingen. Samtidig inviterer vi forældre, medarbejdere og andre relevante.

Der bliver arrangeret modeshow, og Kunst/Designholdet laver udstillinger og events. Musikholdet spiller hertil i Loungen.

 

Du kommer til at deltage i fester hen over skoleåret:

Vi holder hvert år en introduktionsfest (INTROFEST) i efteråret, og i maj måned holder vi Gallafest. Endelig holder vi dimissionsfest, hvor du og dine forældre inviteres på skolen for at  fejre, at du har bestået din 10. klasse - og du vil få overrakt afgangsbevis.

Introfesten holdes for at ryste jer sammen, og der er optræden af lærerband, musikband, og der er gang i musikken. Der kan ikke nydes alkohol, men vi laver gode drikke og snaks - og stemningen er høj.

Gallafesten har et tema - det kan være høstfest, cowboyfest, hawaiifest o.lign - og der pyntes op i hallen til stor, sjov fest. Igen kan der ikke nydes alkohol, men gode drikke og snacks sælges - og det er sjovt at se alle de gode udklædninger, som alle møder frem i.

Dertil kommer, at elevrådet arrangerer et par fester hen over året, hvor der bliver skruet op for musikken.