Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Høj faglighed og masser af oplevelser!

Tekst

Dine muligheder for tilmelding til re-prøve/sygeprøve af de skriftlige prøver

Har du været fraværende ved maj/juni prøverne i skoleåret 2016/2017 – har du mulighed for at gå til re-prøve/sygeprøve i december 2017/januar 2018. Du kan kontakte Vestergårdsskolen, Norbyvej 25, 8260 Viby, tlf. nr. 87139900 – og oplyse de fag, du vil gå til prøve i pr. december/januar. Skyldes fraværet sygdom, vil du automatisk modtage et brev i efteråret, som minder dig om denne mulighed.

 

Center-10, Aarhus (10. klasse og Fokusskolen, 9. klasse).

Tekst

Byrådet i Aarhus besluttede den 14. september 2016, at Center-10 skal nedlægges som skoletilbud fra august 2017. Det vil sige, at det ikke længere er muligt at benytte sig af Center-10’s mange tilbud, når indeværende skoleår slutter til sommer.

I Aarhus er der dog stadig flere muligheder for at tage en 10. klasse. Der findes i det kommunale system 10. klasser på Rundhøjskolen, Vesterrgårdskolen og Tranbjergskolen, og Aarhus Kommune har yderligere en aftale med erhvervsskolerne om, at de også tilbyder 10. klasse (den såkaldte EUD10).

Herunder vil du kunne se, hvilke linjer og tilbud, der har været på Center-10. Lignende tilbud kan du få på Rundhøjskolen, Vestergaardskolen eller Tranbjergskolen, hvorfor vi henviser dig til at kontakte disse skoler, hvis du vil videre mere om deres specielle tilbud.

Ud over 10. klasserne, har der på center-10 været andre tilbud tilknyttet:

Fokusskolen flyttes fra næste skoleår til Vestergårdskolen. 

Unge i Centrum flyttes fra næste skoleår til Alléskolen, men forstætter dog ikke som et selvstændigt tilbud.

Modtagerklasserne, som Center-10 har fem af, har endnu ikke fået at vide, hvor de skal placeres.

overskrift

BESØGSTÆLLER

944373